Jest jakaś nawisłość chmur
w szklanych oczach
Masz pewnie pełne usta
i jesteś murzynem
a zamiast mózgu
kawałek arbuza
jak drugie życie kustosza
Brodacz
Wiersz
·
10 grudnia 2003
-
rrrrAle chyba nie jesteś pieprzonym rasistą?
-
Anonimowy Użytkownikczy to ważne - mam 9 czekoladowych (biała z gorzką - palce lizać) w lodówce, bo jeden już zjadłem; a tak w ogóle to krrruków też nie lubię...
-
rooziaten wiersz ze wszystkich pozostałych opublikowanych najbardziej mi sie podoba. najbardziej do mnie trafia, bo jest nanormalniejszy ;)