uczę się wymawiać czule kurwo słowo
jak każde inne opisuje ciebie zamykam (nas)
na chwilę w pięści milczenia
wpisanej w pamięć pożądania - dynamicznej bramie
co otwiera się jak scyzoryk rozczapierza nogi
włochata dłoń-pająk by zdjąć żagiel
podwójnego masztu - ten bandaż
zdziwienia tą flagę
Chyba ze mialo byc "tą flagą" ale tak nie ma najmniejszego sensu.
DOBRE!!!
Sama pisze inaczej ale to nie znaczy, ze nie potrafie wlasciwie ocenic tego co warte uwagi.