To nie tak, nie tędy nie tu
to nie teraz, niejak i nijak.
Mylisz się i nie masz racji
ja nie czekam na nikogo.
Bo to było tak, a nie tak
Bo to był wtorek, nie wtorek
i słońce, a nie słońce.
Dobrze pamiętam
przecież pamiętam
co ja pamiętam?
W ciszy człowieczej
w sześciu metrach
co przypadają przepadają
W swoim czasie
wszystko
znika.
Endi Shiroishi
Wiersz
·
29 stycznia 2004
-
koczobardzo mi sie podoba ! a poza tym zauważyłem ze potrafisz tłumaczyć teksty np pink floyd