zgubiłem się
zgubiłem się znowu
to nie jest moja ziemia
pochodzę z odległego kraju
na granicy morza
starcy z mojej wioski mówili o tym
podczas nocnego tańca
dotykam powietrza
do śmierci gotów
i do życia
zbieram pachnące zioła
czy potrafię wyleczyć dziecko
ono nie chce walki
chce spokoju i radości
jak kret wyglądający na powierzchnię
zbieram siły
rodzą się nowi żołnierze
zastąpią poległych i ...
----------------------------------
Śpiewam głupie piosenki przy ognisku z ludzkich włosów
jestem tańczącym kowadłem
jeszcze o mnie usłyszysz...