Literatura

Faith (wiersz)

Agataeye

zawsze bałam się oceny innych ... to jest moje życie
tej nocy
obudził mnie czyjś krzyk
wybiegłam z domu
zaczęłam szukać
lecz nikogo tam nie było...
witaj

tej nocy
ktoś mnie zawołał
weszłam na dach
uderzyła mnie siła
zimnego podmuchu
zachwiałam się...
jak nisko
można upaść...

tego dnia
wpadłam w ramiona przeznaczenia
złapało mnie
i nie chce puścić
czy to źle
to wspaniale

tego dnia
zostałam z przeznaczeniem
ono dało mi szczęście
wszystkie pragnienia
spełniliśmy razem
jak wysoko
można upaść...

niczego sobie– 16 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 10 lipca 2000

Inne teksty autora

Sama
Agataeye
Cierpliwość
Agataeye
~~~~
Agataeye
Angel Dust
Agataeye
Złość
Agataeye
Pragnienie
Agataeye
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca