"Nie-Boskie"
...przychodzisz
czekasz na znak, odchodzisz.
ja -
macham wciąż do ciebie
nie rączką ...
lecz skrzydłem
które mi odbierasz
Aniele !
"Za to"
ocieplasz mnie słowami
otulasz me zmysły znakami
podgrzewasz wspomnieniami
podarowałam ci moje ja
w prezencie za
"..."-to
odejde , nie ma juz nic.
AlishJA.