Amerykański sen
Musisz iść do dobrej szkoły
zdobyć dobre wykształcenie
Musisz dobrą pracę zdobyć
być najlepszy w swojej branży
Pnij się wyżej, zdobądź sławę
Niech najlepszy, będziesz tu
Lat czterdzieści zaliczyłeś
patrzysz w otchłań
co zrobiłeś?
Kurwa mać! dzieci nie spłodziłeś
Żony szukasz z opętaniem
Dziadkiem będąc pytasz siebie
co zrobiłeś
Jezu! kurwa jego mać
młodość przegapiłeś!
carlit
Wiersz
·
14 lipca 2000
-
basikzajebiscie prawdziwy :^)
-
Anonimowy UżytkownikJak dla mnie zbyt prawdziwy.zbyt blisko ziemi