Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
marajade
cztery koty
cztery koty
marajade
Cztery koty weszły na murek
Cztery koty szukają chmurek
Cztery koty na życie plują
Cztery koty apatie czują
Cztery koty nie lubią wakacji
I w tym wypadku nie mają racji!!!!!!
Lubię
marajade
Wiersz · 18 lipca 2000
×
Zgłoś obraźliwe treści