Literatura

ONA (wiersz)

Milo

To co czuję
Zostaw me serce niech rozstanie sie z tobą
Patrz jak ja cierpię, nie jestem dziś z tobą
Zostaw me serce, Zostaw me oczy
Niech twoja postać wraz z nimi nie kroczy
Cierpie bo kocham, Kocham więc cierpię
Takie jest to moje szczęście
Nigdy nie będę z tym kogo kocham
Zostanę sam tu i w ciszy poszlocham

niczego sobie– 10 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 19 lipca 2000

Inne teksty autora

Kochanie
Milo

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca