Cóż to jest czas i przemijanie?
Pustka, nic po nas nie pozostanie
Nawet te słowa, ktoś je przeczyta
Zapomni...
Lecz jest coś co nigdy nie zginie
Jest ślepa, serce szybciej przy niej bije
Na imię jej Miłość, Kochanie
To ponas tylko pozostanie
Nie każdy jej w pełni zazna
Nie do każdego uśmiechnie się gwiazda.