NIENARODZONE
chainchew
(12.03.2000r.)
NIENARODZONE
zimno
przenika mnie
od środka
i od zewnątrz
w komórkach
warstwach skóry
w żołądku
płucach
umyśle
zimno
w mojej macicy
jestem nieczuła
na twój płacz
Nienarodzone
chainchew
Wiersz
·
21 lipca 2000