Literatura

Łza miłości (wiersz)

Agataeye

I thought it was easy...
słony płyn zalał całą moją twarz
biorę chustkę aby zetrzeć
ślady mej miłości
nienawidzę prawdy
jest ostra jak brzytwa
rani
kocham ją jak matkę
potrzebuję jej...
nienawidzę kłamstwa
mści się, łapczywie wyjada resztki
mojej wiary, co do okruszka
wylizuje...
gdy zamykam powieki
czuję ziarenka piasku kłujące
moje oczy
to Twoje słowa - kłamstwa tak prawdziwe
za dużo wiem
by móc zapomnieć
( I thought it was easy to fall in love
with U, U, U...)
zrozum...

słaby+ 8 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 23 lipca 2000

Inne teksty autora

Sama
Agataeye
Cierpliwość
Agataeye
~~~~
Agataeye
Angel Dust
Agataeye
Złość
Agataeye
Pragnienie
Agataeye
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca