Literatura

Pragnienie (wiersz)

Agataeye

namalowałam sobie owieczkę
jest taka śliczna
przytulam ją w myślach
dotykam jej dłoni
loczki...
jej niebieskie oczy pełne bólu
ranią mą duszę
przgnę im pomóc
ciepło bucha czerwonym dymem
dobroć przenika przez moją skórę
wszystko czego pragnę pozostaje mym
marzeniem
"owieczki nie lubią osiołków"
słyszę spokojny głos mojego wnętrza
pochylam głowę
płaczę

słaby+ 10 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 24 lipca 2000

Inne teksty autora

Sama
Agataeye
Cierpliwość
Agataeye
~~~~
Agataeye
Angel Dust
Agataeye
Złość
Agataeye
Łza miłości
Agataeye
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca