Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
elMuerte
Łubiny
Łubiny
elMuerte
I głowę chciałbym położyć
W krainę tę nieskończoną,
Na łące pachnącej śmiercią
W leniwym słońcu tonąć.
Pośród szumiących łubinów
Wydać ostatnie swe tchnienie,
Odejść powoli i cicho
To moje skryte marzenie.
Lubię
elMuerte
Wiersz · 25 lipca 2000
×
Zgłoś obraźliwe treści