Literatura

Takie nic (wiersz)

Stresujaca

tytul mowi sam za siebie...
Powiedz mi co czujesz,
gdy oddychasz tylko po to by wiedzieć ze nadal istniejesz...
Powiedz mi co czujesz,
gdy wiesz ze świadomość istnienia zabije cię szybciej niż kolejna porcja prochow...
Powiedz mi co czujesz,
gdy patrząc w gwiazdy Twój wzrok zawiesza się w powietrzu....
Powiedz mi o czym myslisz,
gdy będąc przy mnie Twoja dusza odlatuje za horyzont...
Powiedz mi o czym myslisz,
gdy każą Ci żyć nie znając głupoty swoich własnych słów...
Powiedz mi o czym myślisz,
gdy nadzieja po raz kolejny spluwa Ci w twarz...
Powiedz mi... a ja Ci odpowiem ze nie jesteś sam.

słaby+ 16 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 26 lipca 2000

Inne teksty autora

the Night
Stresujaca
Monolog Desperata
Stresujaca
Takie nic (3)
Stresujaca
Takie nic (2)
Stresujaca
Untitled
Stresujaca

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca