Dwa i pół... truskawek

Tomek (A)narchista

Dwa i pół kilograma truskawek...
A tylko pół godziny...
Dwa i pół kilograma truskawek...
Czy zjeść wszystkie zdążymy...
Dwa i pół kilograma truskawek...
Zostało tylko pół...
Dwa i pół kilograma truskawek...
Zjadłem wszystkie i boli mnie brzuch.
Tomek (A)narchista
Tomek (A)narchista
Wiersz · 27 lipca 2000
anonim
  • Anonimowy Użytkownik
    Anonimowy Użytkownik
    przykro mi mowic, ale malo poetyczne. Na nastepny raz staraj sie lepiej

    · Zgłoś · 17 lat