Pustka źródłem

Tomek (A)narchista

Pustka, bezdenna otchłań...
Na jej dnie źródło życia...
To z niej wszystko sie narodziło...
To w niej wszystko umrze...
Przestrzeń, wolność, swoboda...
Źródło życia, głęboko w pustce.
Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Fatalny 5 głosów
Tomek (A)narchista
Tomek (A)narchista
Wiersz · 27 lipca 2000
anonim