***

little_devil

Jestem poeta…
Czy moze to…

Ptak tworzy poezje swoim spiewem…
Kwiat tym ze zakwita…
Woda tym ze plynie…
Slonce tym ze swieci…
Tecza tym ze sie mieni kolorami…
Wiatr tym ze wieje…
TY tym ze jestes…

A moze to jednak ja jestem poeta?
Dlatego ze potrafie to wszystko zauwazyc?


Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby 4 głosy
little_devil
little_devil
Wiersz · 28 lipca 2000
anonim