Stosunek

Tomek (A)narchista

Ty smarkaczu, gnoju, gówniarzu,
Co ty sobie myślisz,
Co ty sobie wyobrażasz,
Mogę cię udupić,
Mogę cię zgnojić,
Więc spróbuj podskoczyć,
A może się boisz ?
Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby 10 głosów
Tomek (A)narchista
Tomek (A)narchista
Wiersz · 28 lipca 2000
anonim