**

little_devil

Coz…
Zrobilem to…
Popelnilem wiersz…

Jek opetanca…
Skowyt szalenca…
Szloch histeryka…

A moze…
Po prostu …
To moje serce…
Krwawi…

Ktoz zechce
Sprobowac uleczyc to
Co uleczone moze
Byc tylko

Cieplem…
Uczuciem…
Zrozumieniem…
Cierpliwoscia…


Sydney, 26.07.2000
little_devil
little_devil
Wiersz · 28 lipca 2000
anonim