Aegis

ShAiTaNkA

Twoje ptaki nie potrafia latac
Twoje ptaki nie potrafia spiewac
Twoje ptaki zamknete w klatce obaw
NIGDY
Nie poznaja zapachu nieba
Moje tez ..
Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Fatalny 6 głosów
ShAiTaNkA
ShAiTaNkA
Wiersz · 31 lipca 2000
anonim