...

Vampka

kowadło spadające na głowę z siłą powagi twarzy białej stokrotki
kontakt z pozacielesnym/śródcielesnym władcą tak właśnie się przedstawia
antonim mnie jest mną samą
fala falująca siebie samą

brak zimnawego ksieżyca
jego władczego haka z zawieszoną na nim taflą morza

flądra wiedziała
Vampka
Vampka
Wiersz · 1 sierpnia 2000
anonim
  • Anonimowy Użytkownik
    Snail
    przecudne jak wszystkie Twoje wiersze.....

    · Zgłoś · 17 lat