Literatura

Takie nic (3) (wiersz)

Stresujaca

gdy cos przemija...
Chlod niepotrzebnie
wypowiedzianych slow [to]
bezlitosnie przenika
pozostalosci duszy
zostawiajac blizne na sercu, [ wcale]
aby uwiecznic to kolejne
rozczarowanie...
zwiastun nastepnego cierpienia. [ nie]

Wyrzezbione sciezki lez
na zmeczonej twarzy [ tak ]
opowiadaja o wymarlej emocji. [ latwo]
To juz koniec, koniec szalenczej pogoni...
za niespelnionym marzeniem,
rozminelismy sie z przeznaczeniem.

Pozbawieni dalszej nadziei [ zaczac]
swiadomie mruzymy oczy [ zyc]
tak aby tym razem nie zauwazyc
tabliczki z napisem “milosc’ [ od ]
to przeciez tylko podroba. [ nowa ]

Nie zagladaj w moje sny - oslepniesz.
Nie dotykaj moich marzen- skaleczysz sie.



Gosk@

niczego sobie 6 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 2 sierpnia 2000

Inne teksty autora

the Night
Stresujaca
Monolog Desperata
Stresujaca
Takie nic (2)
Stresujaca
Takie nic
Stresujaca
Untitled
Stresujaca

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca