xxx

Mr.Mojo

Dla jednych "ćpun".
Dla innych błędny rycerz.
Rycerz walczący przeciwko smokom, smokom sporyszowym.
Dla jednych "ćpun".
Dla innych poeta.
Poeta w pogoni za minioną chwilą
Mr.Mojo
Mr.Mojo
Wiersz · 4 sierpnia 2000
anonim