xxx

Mr.Mojo

Witajcie w domu bez klamek, oazie spokoju,
Świecie darmowych prochów i białych olbrzymów
Chcecie oprowadzę was, Ja Król Jaszczur
Samotny szaleniec wśród tłumu
Słyszę krew, widzę krzyk
Ściskam nóż
Co mnie trzyma?..
Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby 3 głosy
Mr.Mojo
Mr.Mojo
Wiersz · 4 sierpnia 2000
anonim