xxx

Mr.Mojo

Jestem w pokoju, którego niema
Jestem, chociaż mnie niema
Widzę, pokuj, którego niema
Widzę, chociaż mnie niema
Jestem ja i pokuj, którego niema
Jestem, chociaż mnie niema
Widzę w pokoju, którego niema
Widzę, rzeczy, których tu niema
Jestem w pokoju, którego niema
Jestem ja i moje "ja”, którego niema
Mr.Mojo
Mr.Mojo
Wiersz · 4 sierpnia 2000
anonim