xxx

Mr.Mojo

Twarz mordercy widziana oczami ofiary.
Oczy ofiary oczami mordercy.
Morderca będący ofiarą.
Ofiarą swych chorych myśli.
Myśli morderczych.
Morderczych myśli.
Zabijać!
Zabijać!
Zabijać!
Ociekające purpurą nienawiści ostrze.
Siedem razy atakowało, niewinną bladoróżową pierś.
Kobieta.
Anioł.
Nie żyje.
Dla czego to zrobiłeś?
Bo chce zabijać!!!!!!
Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby 3 głosy
Mr.Mojo
Mr.Mojo
Wiersz · 4 sierpnia 2000
anonim