Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Dobromiła
śmierć dzikiego zwierzęcia
śmierć dzikiego zwierzęcia
Dobromiła
dzikie zwierzę nie umiera
ginie w mroku
nie zostawia płaczących
nie ma śmierci bez oswojenia
Lubię
Dobromiła
Wiersz · 14 czerwca 2004
kussi
Trafne. Bardzo trafne. Bez zbędnej poezji itp. Tylko trochę bardziej jak aforyzm niż wiersz, ale trafne. Może warto byłoby trochę rozbudować?
podobało mi się,
kussi
Lubię
·
Zgłoś
·
20 lat
×
Zgłoś obraźliwe treści
podobało mi się,
kussi