proszę rzygac na moj wiersz
bo to mnie cieszy
cieszy mnie kiedy dzbanek się rozbija
tutaj nie ma mądrych
proszę połykać ten tekst
bo to strasznie boli
gdy zjada się prawdę przyprawioną
cyjanowodorem
proszę wypluć niebieskie migdały
pod językiem smaku nie ma
zgniły idealizm
to jest nadzieja
proszę się już nie wygłupiać
i nie robić z siebie durnia
utopia trawi ludzi
tak jak głupota wtórna
bardzo gorąco pozdrawia rozentuzjazmowana
kussi