Wiersz okresowo nieczynny
z powodu renowacji
Z ramienia poezji
w ramach rewaloryzacji
Wdrożenie nowych form ekspresji
Wymaga wiersza restrukturyzacji
Nad instytucją wiersza zaciążyły nowe obowiązki;
Wprowadzić trzeba będzie
kilka nowych działów
I wnioski wnieść o nowe
środki wyrazu
Za wszystkie utrudnienia przepraszamy.
Pozdrawiam,
kussi
ale do rzeczy!
Fakt faktem, że mało zadziwia i zaskakuje, co chyba miało być głównym celem dzieła...Monotonny, bez polotu i życia....jak nasze polskie urzędy...Pracuj!!
Chciałam tak generalnie wyrazić swoje zdanie, ktore jest takie, że dziękuję za komentarze, ale sytuacja dojrzała, by wyjść z propozycją oddawania g ł o s ó w. Komentarze oczywiście wyrażają zaangażowanie i są bardziej pracochłonne, ale tym bardziej jedno kliknięcie w tą czy w tamtą nie sprawi różnicy a ocena będzie celniejsza. Postuluję o głosowanie przy każdym tekście, nawet - a zwłaszcza - jeśli nie ma nic do skomentowania.
Bo widzicie - mój tekst ma ocenę w a r t o ś c i o w y - a z tym się chyba nie zgodzicie, prawda? ;)
Pracować będę, o to się nie martw. Poganiasz mnie już drugi raz. Ale pracuję zawsze tylko tyle ile mi się podoba, więc możesz sobie odpuścić. :] Tryb rozkazujący źle na mnie działa. Twoje stwierdzenie, że jest bez polotu mobilizuje mnie dużo bardziej.
Pozdrowienia czytelnikom. (ale wrzuciłam komentarz do własnego tekstu :P)
POZDRAWIAM.