Wywieszka

Justyna

Wiersz okresowo nieczynny
z powodu renowacji

Z ramienia poezji
w ramach rewaloryzacji

Wdrożenie nowych form ekspresji
Wymaga wiersza restrukturyzacji

Nad instytucją wiersza zaciążyły nowe obowiązki;
Wprowadzić trzeba będzie
kilka nowych działów
I wnioski wnieść o nowe
środki wyrazu

Za wszystkie utrudnienia przepraszamy.
Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby 5 głosów
Justyna
Justyna
Wiersz · 18 czerwca 2004
anonim
  • Anonimowy Użytkownik
    dcmlf
    97773

    · Zgłoś · 17 lat temu
  • Anonimowy Użytkownik
    :D
    :P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P...

    · Zgłoś · 20 lat temu
  • irisHma
    potraktuj "pracuj!!" jako tryb wspomagający a nie rozkazujący. Nie mam władzy rozkazywania. Nawet jej nie chcę...

    · Zgłoś · 20 lat temu
  • kussi
    Jak mówi słynne polskie przysłowie: ucz się i pracuj, dopóki Ci się ucho nie urwie.

    POZDRAWIAM.

    · Zgłoś · 20 lat temu
  • Justyna
    Thouuu.... Ee tam, nie przesadzajcie z tym ruszaniem i zaskakiwaniem. Założeniem nie był dziejowy przełom w poezji, tylko gra znaczenia z konwencją.

    Chciałam tak generalnie wyrazić swoje zdanie, ktore jest takie, że dziękuję za komentarze, ale sytuacja dojrzała, by wyjść z propozycją oddawania g ł o s ó w. Komentarze oczywiście wyrażają zaangażowanie i są bardziej pracochłonne, ale tym bardziej jedno kliknięcie w tą czy w tamtą nie sprawi różnicy a ocena będzie celniejsza. Postuluję o głosowanie przy każdym tekście, nawet - a zwłaszcza - jeśli nie ma nic do skomentowania.
    Bo widzicie - mój tekst ma ocenę w a r t o ś c i o w y - a z tym się chyba nie zgodzicie, prawda? ;)

    Pracować będę, o to się nie martw. Poganiasz mnie już drugi raz. Ale pracuję zawsze tylko tyle ile mi się podoba, więc możesz sobie odpuścić. :] Tryb rozkazujący źle na mnie działa. Twoje stwierdzenie, że jest bez polotu mobilizuje mnie dużo bardziej.

    Pozdrowienia czytelnikom. (ale wrzuciłam komentarz do własnego tekstu :P)

    · Zgłoś · 20 lat temu
  • irisHma
    taaa.... ostatni wers kojarzy się ze słodkimi czasami cenzury i napisach na telewizorze....
    ale do rzeczy!

    Fakt faktem, że mało zadziwia i zaskakuje, co chyba miało być głównym celem dzieła...Monotonny, bez polotu i życia....jak nasze polskie urzędy...Pracuj!!

    · Zgłoś · 20 lat temu
  • Księżyc
    Wiersz bardzo SOAD' owy. Dobry. Kpiący, jak ktoś już to tu poqwiedział. Tylko że mi się podoba.

    · Zgłoś · 20 lat temu
  • Anonimowy Użytkownik
    not4u
    niedługo idę na zasłużony urlop. więc już nie będę komentował niczego. jeżeli moje komentarze kogoś uraziły - bardzo przepraszam, ale c'est la vie...

    · Zgłoś · 20 lat temu
  • Anonimowy Użytkownik
    kussi
    Eeeeeeeeee... Takie niby kpiące, ale nie podoba mi się. Nie ruszyło mnie w żadnym stopniu.

    Pozdrawiam,
    kussi

    · Zgłoś · 20 lat temu