nie jestem z nikąd
z tego miejsca piszę
jestem zerem i jedynką
w drodze do nikąd
nie jestem obcym
tak się wytłumaczę
piję wódkę
i odmawiam pacierz
nie jestem wasz
wasze są marzenia
o tym i o tamtym
i tak dalej to co teraz
nie jestem swój
bo wychodzę
nie z siebie dla ciebie
w drodze po schodach
kussi
serdeczne dzieki i pozdrawiam
pozdrawiam
.MISH/\.