Jozef P. zostaje Bogiem lub tymczasowosc wielkosci

rahn

Korzystając z badań i analiz
współczesnej metafizyki
bez trudu udowodnić można
Tymczasowość wielkości

Józef P. bedzie Bogiem
od jutra przez trzy dni
rahn
rahn
Wiersz · 7 sierpnia 2000
anonim