krótki wierszyk o miłości

ejm2000

znalazłam Cię wśród nocy
niesiony strumykiem szemrzącym
odziany mgłą, pachnący jaśminem
uwiodłeś mnie swym blaskiem
omotałeś swą wonią
wskoczyłam w ten strumyk rozkoszny
co wiedzie teraz nas razem
strumyk chłodny, strumyk wilgotny
pozwala o kamienie kaleczyć me stopy
pieści me palce, całuje włosy
tutaj chcę zostać, tu jest me miejsce
jakiego nie miałam
bez Ciebie stopy me całe
me serce puste
ejm2000
ejm2000
Wiersz · 2 lipca 2004
anonim
  • Anonimowy Użytkownik
    czarna
    Bardzo, szczególnie ze ostatnio leżąc i placząc na łóżku poczułam Jego zapach..ale go juz nie ma..

    · Zgłoś · 20 lat
  • Justyna
    Jedyna dobra rzecz to motyw ze stopami i z sercem. Poza tym - zwyczajniactwo.

    · Zgłoś · 20 lat
  • kussi
    Podpisuję się pod komentarzem Justyny,

    kussi

    · Zgłoś · 20 lat
  • Anonimowy Użytkownik
    baroš
    cieeeeniznaaaa...
    "odziany mgłą, pachnący jaśminem","omotałeś swą wonią" - przecież to takie oklepane
    proszę popracować nad warsztatem!

    · Zgłoś · 20 lat
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    Nie jest to poezja wysokich lotów. Zgadzam się z barosem - musisz popracować nad warsztatem. Dużo roboty przed tobą. Pozdrawiam.

    · Zgłoś · 20 lat
  • Anonimowy Użytkownik
    Toemk
    to najpiękniejszy tekst jaki ogladałem siema ejm2000

    · Zgłoś · 17 lat