Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
rahn
Jozef P. zostaje poetą
Jozef P. zostaje poetą
rahn
Józef P. napisał w swym życiu
słów 67
cały świat zachwycił się jego
najprzecudowszedniejszymi
metaforami
Najlepszymi metaforami Józefa były
gruba gałąź i pętla
Lubię
rahn
Wiersz · 7 sierpnia 2000
×
Zgłoś obraźliwe treści