chwiejnie stały pod „T”
zgarbione artretyzmem
poskręcane cztery
wiosny leciwe
na starcie
ruszyły z kopyta
niczym łanie
przeterminowane
sklejone potem
torby z kartoflami
na mecie miejsca
dwa punktowane
pozostałe dyndały
nad nimi sztucznymi
szczękami z dzisiejszą
młodzieżą i pianą na ustach
nie wszystko można
tłumaczyć zusem
a tak z innej beczki - czy możliwe jest, aby teksty nie dopuszczone lub oczekujące miały oceny?
wystarczy się wczytać uważnie, wcale nie jest niejasny
Z pozdrowieniami dla me_mento