Jestem gotów, kiedy trzeba zatkać wulkan.
Każdą bombę na orbitę w mig wyniosę.
Ściszyć tajfun, to jest dla mnie "z masłem bułka".
Losy Świata są związane z Moim losem..
Jednej chwili tylko w życiu swym się boję,
kiedy muszę wejść do budki z telefonem.
z kinowych wersji "Supermana", w której Klark zmieniał się w SuperKlarka ok 20 razy, z tego w 3 przypadkach wchodził do budki
telefonicznej.
Zastanowiło mnie to, co się tam dzieje, jak przebiega jego przemiana.. jego przemiana
musi być na tyle intymna, że wydaje mi się,
że właśnie wtedy jest bezbronny.
pozdrawiam i dziękuję za opinie
czekam na następne ;)
.MISH/\.
gdy przez ścianę mogłem podglądać sąsiadkę.
Zanim Mama toster w Pewexie kupiła,
codzień grzanki moim wzrokiem rumieniła.
pozdrawiam
.Superman.
pozdrawiam