Nasz świat

wariatka

Nasz świat

Pod stopami piasek gorący,
który przypomina mi chwile razem z Tobą spędzone.
Ta skała jest naszym światem.
Jest, a raczej była...
Te chmury to świadkowie naszej miłości.
One widziały jak mnie całowałeś,
słyszały jak mówiłeś, że mnie kochasz.
W muzykę morza obijającego się o brzeg
tańczyliśmy wtuleni w siebie.
Mewy śpiewały na cześć naszego uczucia.
Wtedy tak wielkiego i namiętnego.
Dziś piach jest zimny.
Skała jest tylko skałą,
a chmury rozwiał złośliwy wiatr.
Morze ucichło. A mewy?
...
A Mewy plączą razem ze mną...
wariatka
wariatka
Wiersz · 6 lipca 2004
anonim