Zrozumienie?
little_devil
Pytalem sie Ciebie czy mnie chcesz
Z usmiechem odpowiedzialas: Tak
Pytalem sie Ciebie czy przyjdziesz do mnie
Powiedzialas: Oczywiscie
Wiec dlaczego teraz
odwracasz glowe
kiedy wyciagam do Ciebie reke?
Zrozum, nie moge!
To twoja odpowiedz
Mowisz ze sprobujesz
jak tylko bedzie to mozliwe
Wiec… rozumiem…
Opuszczam glowe i z nadzieja czekam
az wzejdzie dla mnie slonce
Sydney, 02.08.2000
little_devil
Wiersz
·
8 sierpnia 2000