Co pozostało
gdy życie gdzieś
uleciało
w sposób
wydaje się fizycznie
o-stateczny
dumnie bezpieczny
Nic!!
bezwzględnie samotne
nic!
jakieś w myślach
chwilowe przeistoczenie
niegdyś złowieszczych
lic
w rzeczywistości PIC
a jeszcze o chwilę
z tąd
gdy życie
nawet się nie krztusiło
wysoko
trzymało głowy gardę
tętniło
o zakręt z tąd
jeszcze w nie-śmiertelności
złudzenia
nie-było
do wybaczenia
Odnośnie kasy to 40.000 jest tym samym co 100.000 w zależności od kąta padania na ryj.Czymś więcej jest posiadać nic niż nie posiadać czegoś.