Czas potknął się
i padł na mordę
boskiego stworzenia.
Swym ciężarem
przygniatając hordę
ludzkiego istnienia.
Czas potknął się
i padł na pysk
w bruzdy ludzkiego bycia.
Wygenerował Bóg
ujemny zysk
z prowizji życia.
Grzegorz Cezary Skwarliński
Wiersz
·
8 sierpnia 2000
-
Anonimowy UżytkownikKrótko, wymownie, ostro.
-
Anonimowy UżytkownikDobre :) Czas po prostu czekać cierpliwie na kolejny cykl - cykl zagłady. Wirusy, zwane ludzkością już dość zaszkodziły planecie.
-
Grzegorz CzerneckiŚwietna apokalipsa-)