Literatura

Ręka (wiersz)

emci

moja ręka
nie łapie szczęścia
nie szuka drugiej połowy
choć może ona
na wyciągnięcie

moja ręka
nie szuka poklasku
u innych
i rzadko
zamyka sie w sobie
ze złośći

moja ręka
błądząca w kieszeni
nie szuka pieniędzy
jedynie
swego miejsca
na ziemi

dobry 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
courtney 16 lipca 2004, 09:34
w takim razie mamy podobne ręce ;) jak dla mnie bardzo dobry..
grzesznica 18 lipca 2004, 13:40
jak dla mnie ten wiersz nie jest bardzo dobry. jest wstretny według mnie. to nie jest poezja! przynajmniej dla mnie...
przysłano: 14 lipca 2004

Inne teksty autora


Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca