pierwsza zwrotka zbyt ....sama nie wiem jak to określić, chyba zbyt nonszalancka i bezpłciowa...druga jak najbardziej, trafna i nie przegadana. wierszyk pukładany, harmonijny, bez zgrzytów. zastanawiam się tylko....a niewazne...dałabym wartoścowy plus...wiec nie dam nic oprócz komentarza...
..istnienie moje w ostatnich miesiącach
utknęło w sercach mych bliskich jak sztylet
nie jestem godzien widoku słońca
a jednak dostałem od Ciebie na bilet.
utknęło w sercach mych bliskich jak sztylet
nie jestem godzien widoku słońca
a jednak dostałem od Ciebie na bilet.
pozdrawiam .Misha.
oceniam na: wartościowy
(też pasuje)
..więc co to człowiek? - uważaj człowieku -
to podróż bez powrotnego biletu.
pozdrawiam .Misha.