x

ejm2000

x
ejm2000
ejm2000
Wiersz · 15 lipca 2004
anonim
  • courtney
    uuuuu.. powiało homoseksualizmem.. i tylko ten koniec taki zaskakujący.. ;)

    · Zgłoś · 20 lat
  • Misha
    rymowanka :) bardzo dobra
    napisana pod wpływem natchnienia, troszkę chropowata w niektórych momentach, ale widocznie taki masz styl. Podoba mi się.

    pozdrawiam .Misha.

    · Zgłoś · 20 lat
  • Misha
    Wiesz co, zmieniam zdanie na temat tego wiersza.. przeczytałem go jeszcze kilka razy..
    jest zajebisty.. (naprawdę dobry kawałek)

    oceniłem Cię za pierwszym razem na bardzo dobry, ale jakbym teraz miał wystawić ocenę, oceniłbym na wyśmienity

    gratuluję

    pozdrawiam .Misha.

    · Zgłoś · 20 lat
  • Anonimowy Użytkownik
    baroš
    miłość różne ma odsłony... za takie wydanie dam 3+.

    · Zgłoś · 20 lat
  • Anonimowy Użytkownik
    irisHma
    Dla mnie to jest pastisz. Naprawdę się uśmiałam, szczególnie po końcówce. Wielkie dzięki...Naprawdę. Ja osobiście wyczuwam w tym ironię, drwinę i arogancję. Nie jest to może dzieło na miarę Wszechświata, ale przynajmniej miła odkocznia...Pochwalam zakończenie. Nie dlatego, że jestem homoseksualna, ale dlatego, że jest odważna i wprowadza nam do Wywroty nowy element...Nie przyjmujcie świata tak dosłownie! NAprawdę udany pastisz...:)

    · Zgłoś · 20 lat