Świat razi nieoryginalnością
Powtarzalnością chwili
Pustką
Pozornym pięknem motyli
Za mało wciąż prawdziwych ludzi
Tych ,co Boga wciąż proszą o pomoc
Nie wstydzą się swojej małości
...Śmiertelności...
Jest ich tak mało
Tak mało o tym wie
,że bycie człowiekiem to nie jest grzech....
dzieki za przedstawienie rzeczy najwazniejszych w tak prosty sposob
ten wiersz też razi nieoryginalnością. dlaczego cięgle te same szablony? ludzie napiszcie wreszcie coś oryginalniejszego!