Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
13 chyzy
(mury mojego miasta)
(mury mojego miasta)
13 chyzy
mury mojego miasta przynoszą wczorajsze przekleństwa
jutrzejsze zapomniane sny
ty też mógłbyś codziennie dotykać tynku językiem
nie czując smaku mojego miasta
Lubię
13 chyzy
Wiersz · 17 lipca 2004
Anetka
Chyżusiu, czekam z niecierpliwością na Twoje kolejne teksty, a zwłaszcza na ten z budyniem :* :)
Twoja White Scorpio (Jaskółka Uwięziona)
Lubię
·
Zgłoś
·
20 lat
justyna
jakość nie znaczy ilość!!!! ten wiersz jest tego NAJlepsiejszym przykładem ;-)
Lubię
·
Zgłoś
·
20 lat
baroš
uwieziony
w murach
swojej poezji
słabiutko
Lubię
·
Zgłoś
·
20 lat
×
Zgłoś obraźliwe treści
Twoja White Scorpio (Jaskółka Uwięziona)
w murach
swojej poezji
słabiutko