fwfe

efefe

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby+ 10 głosów
efefe
efefe
Wiersz · 23 lipca 2004
anonim
  • Justyna
    pod koniec robi się coraz lepsze, ale kończy się za wcześnie, żey być dobre.

    · Zgłoś · 20 lat temu
  • kussi
    nudne, banalne, beznadziejnie dobrane rymy, ogólnie 'fatalny'

    kussi pozdrawia wszystkie grzeczne dzieci ;)

    · Zgłoś · 20 lat temu
  • Julcia
    Wiersz jest bardzo przyjemny w treści...w formie jakoś dziwnie, ale zakładam, że to specjalnie...

    · Zgłoś · 20 lat temu
  • Misha
    oceniam na: baaaaaardzo dobrze

    choć nie do tak gładko jakbym chciał
    przebrnąłem przez Twój wiersz,
    troszkę mi się sylaby nie zgrywały,,
    ale to tylko moja interpretacja..
    W Twoim odczycie pewnie było by gładko ;)
    gratuluję.. ładna rymowanka,
    napisana z natchnieniem..
    Koniecznie napisz w jakich okolicznościach powstał ten utwór..

    niech żyją rymowanki !!
    pozdrawiam .Misha.

    · Zgłoś · 20 lat temu
  • Anonimowy Użytkownik
    Geil
    jeżeli jest w tobie światło... to napisz lepszy wiersz.

    · Zgłoś · 20 lat temu