Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
katarzyna
Poszukiwanie
Poszukiwanie
katarzyna
Szukam dobrego słowa
od Ciebie
nie ma
Szukam Twojego uśmiechu
do mnie
nie widzę
Szukam wzrokiem Ciebie
nie ma
Szukam związku między nami
nie widzę
Kupcie mi okulary...!
Lubię
katarzyna
Wiersz · 15 sierpnia 2000
×
Zgłoś obraźliwe treści