wezbrane wody wszechoceanu poznania

Michał

Nie zabijaj dzisiaj mnie,
tańcząca wśród ciszy,
zawsze byłaś dla mnie
czymś pomiędzy...
fioletowym kwiatem róży,
krwawym odcieniem mnie samego.
Niedoceniana przez milczące krawędzie,
egzystujesz we mnie intensywniej niż w sobie
czysta chwilo zapomnienia...
Michał
Michał
Wiersz · 26 lipca 2004
anonim
  • Michał
    cóż... bardzo osobisty, hehe

    · Zgłoś · 20 lat
  • humanus
    Spoko , ale czegoś tutaj brakuje. Jakiejś ..., no czegoś co by dopełniło ten tekst.

    · Zgłoś · 20 lat
  • Anonimowy Użytkownik
    daria
    wiersz jest bardzo ładny podoba mi się.

    · Zgłoś · 17 lat