Wstawałem i czekałem.
Myłem się i czekałem.
Pracowałem i czekałem.
Jadłem i czekałem.
Zachorowałem i czekałem...
Teraz, gdy to się już zdarzyło,
Nadal choruje.
Choć teraz lekarstwo
Prócz ulgi, przynosi pogorszenie...
Ale ja nadal czekam...
Wstaję i czekam.
Myję się i czekam.
...
Twórz tak dalej , a co prawda nie bedziesz moim ulubionym poetą , ale będziesz na swój prosty sposób orginalny.
Pozdrawiam, mam nadzieję że to nie ty jesteś tak ciężko chory....